miércoles, 23 de enero de 2013

VITROCERAMIQUES

Aquesta setmana us volem informar de les opcions i tendències que trobareu actualment si us voleu canviar la encimera; ja fa uns anys que les vitroceràmiques varen desbancar a les tradicionals encimeres de gas, per la comoditat alhora de la neteja, així mateix les vitroceràmiques han evolucionat molt en pocs anys, passant de les high-light i halògenes ( que gastaven molt) a les de inducció.
Actualment el 90 % de les ventes de vitroceramiques son de inducció i concretament de tres focs, amb un d'ells de 28 o 32 cm de diàmetre que facilita la utilització de recipients de gran tamany com paelles ( tan tradicionals a la nostra cuina).
Però continuem evolucionant per donar solucions als nous recipients que trobem al mercat de diferents formes, allargades, ovalades, woks... així doncs les últimes novetats que podeu trobar en el món de la cocció son vitroceràmiques de inducció amb una o dues zones flexibles les quals poden ser utilitzades per un sol recipient o varis de diferents tamanys, aquest tipus de producte el podeu trobar en moltes marques conegudes com: Flexiinducció de Siemens, Balay o Bosch, el foco zone de Fagor, la continuum De-Dietrich, entre d'altres.
Algunes firmes ja disposen de vitroceràmiques les quals es poder fer servir tota la superfície per a un sol recipient o varis de diferentes mides, que cuinin amb diferents potencies i que amés amés les puguis moure dins la superfície sense haver de modificar cap paràmetre. Son les noves VITROCERÀMIQUES INTEL·.LIGENTS, aquí us deixo uns enllaços per si voleu mes informació:

http://www.fagor.com/web/es/video/-/journal_content/56_INSTANCE_gK5X/10193/312026?volver=/web/es/galeria-videos
http://www.de-dietrich.es/SPAIN/#/innovaciones/placa-de-induccion-total-piano-913/

Espero que us hagi servit d'ajuda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario